Gebouw en tuin

Het schoolgebouw 
Het originele schoolgebouw stamde uit het jaar 1975. Gedurende het jaar 2016 is het volledig gerenoveerd en uitgebreid. In 2017 is het gebouw weer geheel in gebruik genomen.

Omgeving 
De school ligt aan de rand van een jaren ’30-wijk, direct aan de rivier de Berkel en de IJsbaan. De school ligt in een prachtige beschutte groene omgeving.
We hebben van ons plein een natuurplein gemaakt. De kinderen kunnen er met water en zand spelen. Er is een waterpomp. Het is een groot voorrecht dat er zoveel ruimte is om te spelen, rennen, bouwen en klimmen en wij hechten daar grote waarde aan. Spelen stimuleert de ontwikkeling in lichamelijk, motorisch, zintuigelijk, sociaal-emotioneel en ruimtelijk inzicht.  Voor de kleuters is er een eigen beschutte speelplaats met zandbak, glijbaan, hutjes en picknickplekjes.

Recente foto's

Valckstraat 30, 7203 GC Zutphen Telefoon: 0575-516380 E-mail
maak kennis