Datum: 


Weekbericht van 4 oktober 2018

Agenda
4 okt Ouderavond klas 2
10 okt Ouderavond klas 3
16 okt Studiedag, kinderen vrij
20-28 okt Herfstvakantie
5,7,12,14 nov Oudergesprekken klas 1
9 nov Sint Maarten

Jumbo spaaractie
Een half jaar geleden hadden we de supermarktactie van de COOP, nu is er een actie van de Jumbo en kunnen we weer sparen voor (speel)materialen op school.
Vanaf woensdag 3 oktober t/m 20 november kunt u bij Jumbo mee gaan sparen voor onze school.
Bij elke besteding van €10, ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen.
Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen.
Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden.
We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school.
Met vriendelijke groet, Jumbo Supermarkten en Juf Sigrid Blokker, klas 2/3

Kleuterklas juffie Enny
Vorige week is er een nieuw jongetje bij ons in de klas gestart. Het is Tjalle Hesselink, hij is 5 jaar en is vanuit een andere school naar onze school gekomen.
Ik wens Tjalle veel plezier bij ons in de klas en op de Zonnewende.
Afgelopen vrijdag vierden we het Michaëlsfeest met ouders en kinderen. We vonden wel 1000 kastanjes!
En ... wat was het feestelijk dat boer Narre en boerin Trien ook in het park langskwamen! De kinderen kregen een lekker appeltje en een stukje gekookte mais van hen.
De komende tijd zal in de klas steeds meer zichtbaar worden dat het herfst is geworden.
Om de klas mooi te versieren, zou het fijn zijn als kinderen kleine takjes met besjes mee naar school nemen en van die mooie oranje lantaarntjes.
We hebben ze nodig om herfstslingers mee te maken.
Enny Post, kleuterjuf

Parkeren
Zoals het er naar uit ziet is de gemeente eind volgende week klaar met de werkzaamheden aan het nieuwe gemaal aan de IJsbaanstraat / Valckstraat. Er zijn ouders die jammer genoeg weinig oog hebben voor groen, rust en ruimte, en zo dicht mogelijk bij school, zelfs op het gras hun auto parkeren. Als voorbeeld-ouder voor kinderen, school en leefomgeving vinden wij het bijzonder onplezierig dat dit gebeurt. Zoals bekend er is genoeg parkeergelegenheid aan o.a. de van Drinenestraat, de Leeuweriklaan en aan de Prinses Marijkelaan. Door hier te parkeren wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd en het woongenot van de buurt verhoogd. Ceciel Wolfkamp, directeur 

Recente foto's